امامزادگان عشق

بگذار اغیار درنیابند که این قلبهای ما از چه اشتیاق و شور و نشاطی مالامال است و روح ما در چه ملکوتی شادمانه سر می کند و سرِ ما در هوای کدامین یار خود را از پا نمی شناسد.بگذار اغیار هرگز درنیابند.چه روزگار شگفتی !
سه شنبه, ۲۴ فروردين ۱۴۰۰، ۰۱:۲۴ ق.ظ

شهید سید ابراهیم جباری فر

حرف دل:

قرار ما این نبود! وقتی خداحافظی کردی و رفتی، قرار بود برگردی! ما به وداع با تو و روزهای نبودنت عادت داشتیم. از این روزها زیاد دیده بودیم. زمان جنگ وقتی به جبهه می‌رفتی آنقدر امید به بازگشتت نداشتیم که حالا...
اما این بار، قرار ما این نبود! کارت دعوت چاپ کرده بودیم برای ولیمه‌ی حاجی شدنت. ریسه بسته بودیم کوچه را... گلدان‌ها را چیده بودیم کنار حوض، حیاط را آب‌پاشی کرده بودیم و... برای عیدی آماده می‌شدیم که تو حاجی‌اش بودی و ما مشتاقان دیدارت...
 
اما خبرها دلشوره‌ی عجیبی توی دلمان برپا می‌کرد. اتفاق تلخی که خیلی‌ها داغدار شدند. فاجعه غیرانسانی منا.‌..
تماس‌های پی‌درپی و اعلام نام‌های شهدا، اخبار تلخ و بالا رفتن تعداد کشته‌ها... با اضافه شدن هر نام، ما هم جان می‌دادیم. تا اینکه نامت را کنار نام‌ شهدا شنیدیم...
این‌ها همه به کنار! تصاویر دردناک کربلای منا را چگونه باید می‌پذیرفتیم؟!
گرما، ازدحام، عطش، آب‌های دریغ شده، دست‌های طلب، پیکرهای روی هم ریخته، لگدها، بی‌حرمتی‌ها...
آخر حرم امن الهی، میهمان خدا و اینهمه بلا؟!
لعنت خدا بر این شجره ملعونه، لعنت خدا بر این خائنین حرمین شریفین، بر این قوم نفرین شده.
پدر جان! تا هستیم نخواهیم گذاشت فراموش شوی. با نفرت هرچه تمام، برای زنده نگه‌داشتن یادت می‌ایستیم و دلگرم به حضور رهبرمان سید علی، برای فرج امام عصر عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف با همه وجود دعا می‌کنیم. برای او، که با آمدنش، ریشه‌ی آل سعود نابود و آرامش، میهمان قلب‌هایمان خواهد شد. او که منتقم خون به ناحق ریخته شهداست.
 
*أَیْنَ الطّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِکَرْبَلاءَ؟* 🤲🏻📿
 

نام و نام خانوادگی: *سیدابراهیم جباری‌فرد*
تولد:  ۱۳۴۱/۱/۲، روستای برآفتاب از توابع یاسوج، استان کهکیلویه و بویراحمد
شهادت: ۱۳۹۴/۷/۵، شهر مکه.
گلزار شهید: گلزار شهدای اصفهان

دکتر حاج سیدابراهیم جباری‌فرد، فرزند سیدسیف‌الله از نوادگان امامزاده حضرت علامه آقامیر است.
وی در سال ۱۳۴۱ در روستای برآفتاب استان کهگیلویه و بویراحمد در خانواده‌ای متدین متولد شد. در سال ۱۳۴۷ در اولین مدرسه که در روستای زادگاهش افتتاح شد به تحصیل پرداخت و دوره ابتدائی را با درجه ممتازی به پایان رساند.
بعد از پایان دوران ابتدایی به دلیل اینکه شاگرد اول شده بود در مدرسه شبانه‌روزی یاسوج پذیرش شد و دوره سه‌ساله راهنمایی را طی کرد. وی در این دوران نیز از شاگردان ممتاز بود.
بعد از پایان دوره راهنمایی، در امتحان دبیرستان شبانه‌روزی دانشگاه شیراز و دبیرستان عشایری شیراز قبول شد که به دلایل مختلف امکان تحصیل در شیراز برای وی فراهم نشد. لذا دوران دبیرستان را در شهر یاسوج در رشته علوم تجربی آغاز نمود. در این زمان انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی شکل گرفت. وی در این دوره نیز با شرکت در تظاهرات و مناسبت‌های مختلف مذهبی در شهر یاسوج ایفای نقش نمود.

 

در سال تحصیلی ۶۰_۵۹ با عنوان شاگرد اول گروه علوم تجربی استان فارغ‌التحصیل شد.
در سال پایانی دبیرستان و هم‌زمان با شروع جنگ تحمیلی، ایشان در جبهه حضور یافت و تا پایان جنگ به‌طور ناپیوسته با عناوین مختلف در مناطق جنگی شرکت ‌نمود.
بعد از اخذ دیپلم، به دلیل تعطیلی مراکز دانشگاهی به‌ واسطه انقلاب فرهنگی، در جهاد سازندگی مشغول فعالیت شد. بعد از مدت کوتاهی، در سال ۱۳۶۱ در اولین کنکور پزشکی خارج از کشور شرکت و در رشته پزشکی بورسیه آلمان قبول شد که به دلایل مختلف از جمله استخدام در جهاد سازندگی، از اعزام و تحصیل منصرف شد. مجدداً با ترغیب دوستان و خانواده در اولین کنکور داخلی که بعد از بازگشایی دانشگاه برگزار شد شرکت نمود و در رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران قبول شد و شروع به تحصیل در این رشته نمود.

پس از فراغت از تحصیل، برای گذران دوران طرح به شهرستان گچساران اعزام شد و پس از مدت کوتاهی در سال ۱۳۶۸ به دنبال فراخوان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای جذب هیئت‌ علمی شرکت نمود و به استخدام این دانشگاه در آمد.
در سال ۱۳۷۰ در کنکور دوره تخصصی رشته دندانپزشکی کودکان شرکت نمود و در دانشگاه مشهد پذیرفته شد. طی سه سال این دوره را با موفقیت طی نمود و در سال ۱۳۷۴ با شرکت در امتحان بورد تخصصی رتبه سوم کشور شد.
ایشان دوره جدید طرح خود را در مناطق محروم زاهدان گذراند.
از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۸۵ با طی نمودن مدارج علمی و کسب امتیازات لازم، از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت. در مدت دوره‌های استادیاری و دانشیاری طی سال‌های 1380 و 1387 از فرصت مطالعاتی در کشورهای استرالیا و انگلستان استفاده نمود و موفق به کسب دو مدرک فلوشیپ در رشته دندانپزشکی اجتماعی از دانشگاه معتبر آدلاید استرالیا و کالج لندن انگلستان شد.
در سال ۱۳۹۱ از رتبه دانشیاری به رتبه استادی ارتقا یافت. از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۳ به فعالیت‌های آموزشی، درمانی و اجرایی و به‌ویژه پژوهشی اهتمام داشت به‌طوری‌که در این مدت بیش از ۵۰ مقاله از ایشان در مجلات پژوهشی بین‌المللی و داخلی چاپ شد و علاوه بر این‌ها، ۵ کتاب در موضوع‌های مختلف دندانپزشکی کودکان و جامعه‌نگر از ایشان به چاپ رسید.
عضویت در هیئت تحریریه مجلات پژوهشی به‌ویژه مجله Dental Research  Journal، عضویت در کمیته بررسی ارتقاء پایه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان، دبیری هسته توسعه آموزشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، عضویت در هیئت‌علمی مرکز تحقیقات علوم دندانپزشکی پروفسور ترابی‌نژاد، عضویت در کمیته برنامه‌ریزی راهبردی رشته تخصصی دندانپزشکی کودکان ایران، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و ... از دیگر فعالیت‌های ایشان است.
بعد از بازنشستگی در سال ۱۳۹۳ تا تاریخ شهادت، ایشان به‌صورت حق‌التدریس در واحد بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود ادامه داد.

دکتر جباری‌فر در مناسک حج ابراهیمی در سال ۱۳۹۴ شرکت نمود که در هنگام طواف و زیارت بیت‌الله الحرام در حادثه سقوط جرثقیل در مکه معظمه در تاریخ ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ مصدوم شد و پس از توفیق انجام اعمال حج تمتع و وقوف در عرفات، مشعر و منا بر اثر عفونت و صدمات ناشی از مصدومیت، در تاریخ پنجم مهرماه ۱۳۹۴ در لباس مقدس احرام به دیدار خدایش شتافت.🕋🕊
روحش شاد و یادش گرامی باد.

 

 

 

مراسم تشییع پیکر دکتر جباری فر در دانشکده دندانپزشکی

 

 

 

بیانش آنقدر نافذ و دلنشین بود که نتوانستم همراهانم را از شنیدنش بی‌نصیب بگذارم.
شهید دکتر سیدابراهیم جباری فرد را از کلام شیرین همسر مهربانش، بیشتر بشناسیم.

 

کاش سوره‌ای به نام پدر بود.❤️
قسم به لحظه شهادتت که مظلومانه و تشنه‌لب و بی‌دفاع پرکشیدی.🌹
قسم به عبادت‌های عاشقانه شبانه‌روزیت، چه در وطن و چه در جوار حریم یار.🌹
قسم به لحظه باشکوه وصال یار.🌹  
عاشقانه در بین صفا و مروه هروله نمودی و عارفانه در صحرای عرفات وقوف نمودی و عابدانه در مشعرالحرام با رب جلیل راز و نیاز کردی.🌹
قسم به لحظات ملکوتی صبح شهادت که چه حریصانه با پروردگارت زمزمه عشق و عاشقی می‌کردی.🌹
قسم به گام‌های خسته‌ات در مسیر مشعرالحرام به منا ولی چه قهرمانانه گام‌های استوار برمی‌داشتی.🌹
قسم به لحظه‌ای که سنگ‌هایت را به سوی جمرات نشانه گرفتی و به من گفتی آن را که می‌بینی شیاطین‌اند که با سیل سنگ‌های ما سنگسار خواهند شد.🌹
 
قسم به تلاوت‌های محزون قرآنت که در مسجدالنبی و مسجدالحرام نمودی.🌹
قسم به لبیک‌های ناتمام که بر لب‌های تشنه‌ات خشکید.🌹
قسم به احرام سپیدت که با خون سرخ شهادتت گلگون گشت.🌹
قسم به سنگ‌های نزده‌ات که آهی بی‌پایان بر دلم باقی گذاشته است.🌹
قسم به قربانی کردن خودت در روز عید قربان که بر قربانی قوچ اکتفا نکرده، جانت را به جانان تقدیم نمودی.🌹
قسم به پیکر مطهرت که پاک و طاهر و مغتسل با آب زمزم گشته است.🌹
قسم به روح پاکت که با وصال عاشقانه به معشوق، در حریم کوی یار، به آرزوی دیرینه‌اش نایل شد.🌹
 
مبارک بادت این شهادت.🌹
گوارا بادت این لقاءت🌹 
دلنوشته‌ای از همسر شهید دکتر سید ابراهیم جباری فر📝

 

روحش شاد و نام و خاطرش زنده و جاوید باد.

 

روح مهاجران الی الله در فاجعه غمبار منا، با اهدای دسته‌گل‌های خوشبوی صلوات، متعالی باد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی