امامزادگان عشق

بگذار اغیار درنیابند که این قلبهای ما از چه اشتیاق و شور و نشاطی مالامال است و روح ما در چه ملکوتی شادمانه سر می کند و سرِ ما در هوای کدامین یار خود را از پا نمی شناسد.بگذار اغیار هرگز درنیابند.چه روزگار شگفتی !
جمعه, ۹ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۳۰ ق.ظ

شهید سیدحسن نصرالله

📎
وقتی کسی به مقام شهود الهی نزدیک می‌شود یعنی درّ گرانمایه وجودش، به بهترین حال، متبلور شده تا لایق لقای الهی گردد!
و شهادت هدیه‌ای است الهی به بنده مخلص خود تا او به شکلی ماورای ظرف وجود انسانی خویش عروج کند و مورد استقبال اهل آسمان قرار گیرد.
و قطعا گوهر وجود کسی مثل «سیدحسن نصرالله» را تنها شهادت می‌تواند از قفس تن برهاند و به آن لقای الهی معطوف دارد و سزاوار رضوان الهی در جوار ملک کبریایی‌اش گرداند.

و ما امروز مهمان همان شهیدیم. همو که مقام دنیائی‌اش بس حسرت‌برانگیز است چه رسد به جایگاهی که در یوم‌الحساب باید از او ببینیم و بزرگترین عذاب آخرت نصیبمان گردد‌.
خوشا به سعادتش
عاش سعیدا و مات سعیدا

بارالها! ما از غبطه‌ی یوم الحسابت به شهدایت، به خودت پناه می‌بریم...

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
«سید حسن نصرالله» که به سید رهبران جهان عرب مشهور بود به خاطر پافشاری بر اصول و ارزش‌های خود در دفاع از مظلومان و مبارزه قاطع با استکبار، لقب «سید مقاومت و آزادی» را گرفت.در آستانه یکسالگی نسل‌کشی مردم فلسطین، رژیم غاصب صهیونیستی دست به جنایت بزرگی زد. ارتش این رژیم شامگاه جمعه ۶ مهرماه ۱۴۰۳ با حمله جنون آمیز به ضاحیه جنوبی لبنان، مقر فرماندهی حزب‌الله را مورد حمله قرار داد. در این حمله که از بمب‌های سنگرشکن دوهزار پوندی استفاده شده بود سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان پس از عمری مجاهدت در برابر رژیم جعلی اسرائیل به آرزوی دیرینه خود دست یافت و به شهادت رسید...

🕊🇵🇸🇮🇷🇱🇧🕊
نام و نام خانوادگی شهید: سیدحسن نصرالله
تولد: ۳۱ اوت ۱۹۶۰ میلادی، ۱۳۳۹/۶/۱۰، بیروت، لبنان.
شهادت: ۱۴۰۳/۷/۶، بیروت، لبنان.
گلزار شهید: جاده منتهی به فرودگاه بیروت.
🌷

✍🏻نوشته: زهرا فرح‌پور ۱۴۰۳/۸/۲۰
🎨🖌 نقاشی دیجیتال: مطهره سادات میرکاظمی
🎞تدوین و تنظیم: زهرا فرح‌پور
🎙با صدای: الهام گرجی
🖼💻طراحی جلد: لیلا غلامی، الهام رسولی
🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
📚 او ایستاده

دود و خاک، در هم پیچیده و بالا می‌رود. چون اژدهایی بی‌رحم، می‌غرد و نعره می‌کشد.
در میان هیاهو و فریادها ایستاده و نگاه می‌کند:
به نوجوانی که در لبنان بزرگ می‌شود و قد می‌کشد.
به جوانی که در نجف و قم و لبنان، پای درس دین می‌نشیند و پیمانه‌پیمانه از آیات قرآن و روایات شیعه، می‌نوشد.
به جوانی که اسلحه در دست در مقابل کفر مطلق می‌ایستد و می‌جنگد.
به جوان ۳۰ ساله‌ای که رهبری یک ملت را بر دوشش می‌گذارند. باری سنگین و ملتهب چون گدازه‌های فوران یک آتشفشان؛ و او پرقدرت برای تمام سختی‌ها آغوش باز می‌کند.
و حالا در کنار تلی از خاک، میان ناله و شیون اهالی لبنان ایستاده، به دستان و عبای خاکیش به محاسن سفیدش و به جنازه‌ای که آشناست نگاه می‌کند.
جنازه را که بیرون می‌آورند، شهر در سکوت فرو می‌رود. غم بزرگی از میان تل خاک بیرون کشیده شده و غبارش بر شهر نشسته.
او بالای سر جنازه‌ی خود می‌ایستد و فریاد‌ "سننتصر" سر می‌دهد.
خون در رگ‌های پیکر شهر دوباره می‌جوشد.


او سید حسن نصرالله است که همچنان در کنار مردم لبنان ایستاده و می‌جنگد...

✍🏻نوشته: زهرا فرح‌پور ۱۴۰۳/۸/۲

🌷

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
 در ۱۹۶۰ میلادی در منطقه اشرفیه بیروت به دنیا آمد. در دوران نوجوانی به همراه شهید سیدعباس موسوی عازم نجف شد تا در مدرسه علوم اسلامی شیعیان به تحصیل علوم دینی بپردازد. در ۱۹۷۸ میلادی رژیم بعثی این ۲ را از عراق اخراج کرد.
نصرالله برای ادامه تحصیل به قم آمد و پس از کسب درجه اجتهاد به بیروت بازگشت. در ۱۹۸۲ میلادی و پس از فشارهای جبهه ملی نجات بر جنبش امل جهت برقراری صلح با رژیم صهیونیستی، نصرالله به همراه شهید سیدعباس موسوی، شهید راغب حرب، شیخ عبید، شیخ صبحی طفیلی، شیخ حسن کورانی و محمدرعد در ۱۹۸۲ میلادی از جنبش امل خارج شدند و گروه مقاومت اسلامی را که بعدها به حزب الله مشهور شد در برابر دیگر احزاب تشکیل دادند.
🌷

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
سیدحسن نصرالله، فرزند بزرگ خانواده‌ای پرجمعیت با ۱۱ عضو بود. او هشت خواهر و برادر داشت. نخستین بار نشریه فرانسوی مگزین Le Magazine Littéraire بود که موفق شد در ۲۸ نوامبر ۱۹۹۷ میلادی سید حسن نصر الله دبیرکل حزب الله لبنان را راضی کند که در گفت‌وگویی از زندگی شخصی‌اش صحبت کند. این نشریه اینگونه از کودکی اش می‌نویسد: «پدرش، عبدالکریم با کمک برادرانش به فروش میوه و سبزیجات مشغول بود. سال‌ها بعد وقتی توانست دکانی خریداری کند و بقالی خود را در آن دایر کند، حسن که کودکی بیش نبود به آنجا تردد می‌کرد. روی صندلی می‌نشست و ساعت‌ها به عکس امام موسی صدر خیره می‌شد. آرزویش این بود که روزی مثل وی شود.
از کودکی با بچه‌های دیگر تفاوت داشت؛ نه سراغ فوتبال می‌رفت و نه با بچه‌های محل برای شنا و آب بازی به دریا می‌رفت! در عوض تمام مساجد منطقه را زیر پا گذاشته بود؛ سن الفیل، برج حمود، النبعة و غیره ...
🌷

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊

۹ ساله بود که برای خرید کتاب دست دوم از دست‌فروشان به میدان شهدای قدیم در مرکز شهر رفت. درونگرا و آرام نشان می‌داد. هرچه را به دستش می‌رسید، می‌خواند؛ به خصوص اگر درباره اسلام و مذهب بود.
اگر در فهم کتابی با مشکل مواجه می‌شد، خواندنش را به وقتی دیگر موکول می‌کرد. دوستان هم مدرسه‌اش درباره آن دوره تعریف می‌کنند که اگرچه اهل مزاح نبود، اما شوخی‌های دیگران را با لبخندی پاسخ می‌داد. در عین حال از کودکی اجازه شوخی و مزاح درباره دین و مذهب را نمی‌داد.
🌷

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
 ۱۵ ساله بود که به جنبش امل ملحق شد. جنبشی که در آن زمان به جنبش محرومان مشهور بود. او و برادرش حسین به امل ملحق شدند و خیلی زود با وجود سن پایین به نمایندگی محل زندگیش در جنبش امل منصوب شد.

۱۶ سال بیشتر نداشت که تصمیم گرفت، برای تحصیل علوم دینی و حوزوی راهی نجف‌اشرف شود. در مسجد صور، با سید محمد غروی که به نمایندگی از امام موسی صدر در آن مسجد تدریس می‌کرد، آشنا شد و از تصمیمش گفت. سید غروی که با سید محمد باقر صدر در عراق روابطی داشت، توصیه نامه‌ای برایش نوشت. وسایلش را جمع کرد و با اندک پولی که با کمک پدر و دوستانش تهیه کرده بود، راهی نجف‌اشرف شد. وقتی پای به نجف گذاشت، هیچ پولی برایش نمانده بود. اما چه باک که او به این شرایط خو گرفته بود. غذایش را آن روزها تکه‌ای نان و مقداری آب تشکیل می‌داد و رختخوابش تشکی اسفنجی بود.
🌷

سید عباس موسوی در کنار سیدحسن نصرالله

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
وقتی به نجف رسید، درباره نحوه رساندن توصیه‌نامه‌اش پرس‌و‌جو کرد. «سیدعباس موسوی» را برای این کار معرفی کرده بودند. نزد او رفت تا این دیدار آشنایی دیرینه آنها را درپی داشته باشد. بنابر توصیه سید محمد باقر صدر، مسوولیت آموزش طلبه جدید، به سید عباس موسوی محول شد. او به دستور سید محمد باقر صدر و براساس قوانینی که در آن زمان بر حوزه علمیه نجف حاکم بود، مقداری پول و تهیه اتاقی برای اقامت و چند دست لباس برای تغییر پوشش و سپس آموزش دینی و مذهبی او را برعهده گرفت.

سید عباس موسوی برای این طلبه جوان؛ دوست، برادر، استاد و یار همراه بود که ۱۶ سال بعد، در منصب دبیرکل حزب الله و در جریان حمله رژیم صهیونیستی، وی را از دست داد.
 موسوی استادی سخت‌گیر بود، از این رو همواره طلبه‌هایی که تدریس آنها را برعهده داشت، دروس ۵ ساله مرحله مقدماتی را ظرف ۲ سال به پایان می‌رساندند و سیدحسن نیز جزو همین طلبه‌ها بود.
🌷

جنبش اَمَل یکی از ۲ حزب عمده شیعه در لبنان بود که در ۱۹۷۴ میلادی توسط سید موسی‌صدر پایه‌گذاری شد.

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
سیدحسن در ۱۹۷۸ میلادی مرحله نخست تحصیلات حوزوی خود را به پایان رساند و این مصادف با فشارهای رژیم بعث بر حوزه علمیه و بازداشت شماری از طلبه‌های خارجی بود؛ از این رو سیدحسن مجبور به بازگشت به لبنان شد و در آنجا تحصیلات حوزوی خود را در حوزه بعلبک ادامه داد. پس از پایان تحصیل در همانجا به تدریس مشغول شد و در عین‌حال فعالیت سیاسی خود را در جنبش امل از سر گرفت. در ۱۹۸۲ میلادی به نمایندگی سیاسی منطقه بقاع انتخاب شد. سالی که لبنان شاهد تجاوز بزرگ رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور بود. پدرش می‌گفت: «از وقتی سیدحسن به جنبش ملحق شد و مسوولیت‌هایش افزایش یافت، سالی یک بار به دیدن خانواده می‌آمد و به خاطر مسایل امنیتی این ملاقات‌ها بدون اطلاع قبلی صورت می‌گرفت.»
🌷

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
با اینکه فعالیت در جنبش، وقت بسیاری از وی می‌گرفت، او همچنان بر ادامه تحصیلات دینی و حوزوی اصرار داشت. از این رو، اگرچه تجاوز رژیم صهیونیستی فاصله‌ای چند ساله در تحصیلات وی ایجاد کرد اما از ۱۹۸۹ میلادی بار دیگر تحصیل را از سر گرفت و این بار راهی قم شد؛ اما اختلاف پیش آمده با جنبش امل، موجب رها کردن تحصیل و بازگشت به لبنان شد. سفرش به قم برای ادامه تحصیلات حوزوی سنگ بنای اتحادی مستحکم میان تهران، دمشق و حزب‌الله را بنا نهاد. اتحادی که بعدها در بحران تحمیلی به سوریه خود را نمایان ساخت. به همین دلیل سه روز پس از پیروزی مقاومت، در ۲۰۰۰ میلادی پیامی ویژه در تشکر از شهدا، مردم، مقاومت و آیت الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری ارسال کرد. پس از آن پایه‌گذار معادله‌ای به نام موازنه ترس در قبال رژیم صهیونیستی شد. در عرصه جنگ روانی در مقابل دشمن صهیونیستی خود را بی‌رقیب نشان داد. این تحولات به دشمن صهیونیستی فهماند که فرزندان آنها ارزشمندتر از فرزندان لبنان و مقاومت نیستند.
🌷

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
پس از شهادت سید عباس موسوی در ۱۹۹۲ میلادی با وجود سن پایین و وجود اعضای مجرب‌تر، به دلیل اعتمادی که از او وجود داشت، مسئولیت دبیرکلی جنبش به وی محول شد. خودش می‌گوید: «وقتی سیدعباس در قید حیات بود، مرا به عنوان نماینده‌اش به بسیاری از مراسم و حضور در مناسبت‌ها می‌فرستاد. وقتی به او اعتراض می‌کردم، می‌گفت: «برای این برنامه ها تو مناسب‌تری. آن موقع معنای حرف‌هایش را نمی‌فهمیدم تا وقتی خبر شهادتش رسید و جنبش مرا به جانشینی وی انتخاب کرد! روزی که این مسئولیت بر دوشم گذاشته شد، به دلیل سن پایینم و بزرگی آن احساس ترس کردم. لذا پذیرش آن را رد کردم اما تأکید شد که این انتخاب از سوی رهبران جنبش بوده و برای دومین بار طی رأی‌گیری برای پذیرش این مسؤولیت انتخاب شدم.»
🌷

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
سیدحسن نصرالله در ۱۹۷۸ میلادی با «فاطمه یاسین» فرزند شیخ مصطفی یاسین از منطقه العباسیه ازدواج کرد. حاصل این ازدواج ۴ فرزند بود. سید هادی یکی از فرزندانش در جریان درگیری‌های سپتامبر ۱۹۹۶ میلادی با نظامیان رژیم صهیونیستی در ۱۸ سالگی به شهادت رسید.
نصرالله به عنوان یک پدر می‌گفت که: «مستمر سرخاک هادی می‌رود و از شجاعت وی الهام می‌گیرد و ایمان دارد که او در آسمان‌ها در بهترین مکان‌هاست و از سرنوشتش که به شهادت منتهی شد، بسیار خرسند است و می‌داند که روزی همدیگر را در آن دنیا ملاقات خواهند کرد.
🌷

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
وقتی خبر شهادت پسرش را به سید دادند، خدا را به خاطر اینکه خانواده‌اش را مشمول رحمت خود کرده و جزو خانواده‌های شهدا قرار داده شکر کرد.
اگرچه اندوهگین نشان می‌داد، اما صدایش همچنان با صلابت و قاطع بود. همواره تلاشش این بود، مبادا فرزند شهیدش جایگاهی والاتر از شهدای دیگر مقاومت بیابد. افرادی که آن روز در کنار وی بودند، تعریف می‌کنند که وقتی خبر شهادت هادی را به وی دادند، چشم‌هایش را بست تا ۲ قطره اشکی را که گوشه چشمانش جمع شده بود، نبینند. سپس وضو گرفت و به نماز ایستاد. هنگامی که پیکر فرزندش در عملیات تبادل با دشمن صهیونیستی به لبنان بازگشت، خود او را کفن کرد، گریست و برای شادی روحش قرآن و دعا خواند. سپس پیشانی او را بوسید و مابقی کارها را به اطرافیان سپرد.
🌷

سیدحسن نصرالله در حال ملاقات با فرزند شهیدش سیدهادی

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
سیدحسن نصرالله وقتی به خانه بازمی‌گشت، عبایش را در ورودی خانه از تن درآورده و به همسر و پدری مهربان تبدیل می‌شد. با همه وظایفی که در این زمینه برعهده داشت. بسیار مطالعه می‌کرد. در آن زمان (دهه ۸۰) عمده کتاب‌های مورد مطالعه‌اش خاطرات شخصیت‌های سیاسی از جمله شخصیت‌های رژیم صهیونیستی بود. «خاطرات شارون» و پس از آن «جایی زیر آفتاب» نوشته بنیامین نتانیاهو!
 این نشان می‌داد، شناخت دشمن برای وی اهمیت بسیاری دارد.
🌷

عکسی از سیدحسن نصرالله در خانه پدری🖼

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
کاریزما یا ویژگی رهبری در چهره‌اش موج می‌زد. مرگ برای وی چیزی جز دروازه ورود به دنیای آخرت نبود و بهترین دروازه را شهادت می‌دانست.
یکی از مهمترین ویژگی‌های شخصیتی وی صبوری در برابر نزدیکان و چشم‌پوشی در قبال دیگران بود. چون همیشه تأکید می‌کرد خود را وقف قضیه مهمتری به نام وطن، انسانیت و کرامت بشری کرده است. هیچ‌گاه خشم و غضب وی دیده نشد. همواره با مسائل داخلی و خارجی با آرامش برخورد می‌کرد چون باور داشت این رفتار موجب می شود انرژی خود را صرف کارها و رفتارهای بی‌مایه که سودی از آنها متصور نیست، نباید کرد.
🌷

سید حسن نصرالله و نوه‌اش🌸

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊
ویژگی دیگر، سیدحسن نصرالله اهتمام به امر جوانان و توجه به نیازهای آن‌ها بود. دیدار وی با جوانان، به عنوان دیدار رئیس و مسؤول یک مجموعه با جمعی از اعضای این مجموعه نیست، بلکه آنها از نیازها و خواسته‌های خود می‌گویند و او نیز با تمام توان برای رفع آنها تلاش می‌کند. در این باره قصیر مسؤول روابط عمومی حزب‌الله گفته بود: «خوش‌رویی یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد سید است! او در روابط عمومی و برقراری رابطه با دیگران بی‌همتاست. خیلی دیر موضوعی او را خشمگین می‌کند و اگر هم خشمگین شد، به سرعت واکنش نشان نمی‌دهد. سید، فردی بسیار زیرک و باهوش است و قدرت خارق‌العاده‌ای در قانع کردن و راضی کردن طرف دیگر دارد.»

و در آخر باید گفت از مهمترین ویژگی‌های اجتماعی سیدحسن نصرالله همنشینی با رزمندگان بود. او عاشق زندگی با مجاهدین در حال مبارزه در جبهه بود؛ به همین دلیل در سال های ۱۹۸۵ و ۱۹۸۶ چندین بار مخفیانه و بدون اطلاع فرماندهان میدانی حزب‌الله، راهی خط مقدم شد.
 حال او با یک عمر مجاهدت در راه آرمان آزادی قدس شریف به یاران و سربازان شهید خود ملحق شده است.
🌷

او با سپاهی از شهیدان خواهد آمد...

🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊

پیام آیت‌الله خامنه‌ای، به مناسبت تشییع سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین:📜

مجاهد کبیر و زعیم پیشتاز مقاومت در منطقه، حضرت سیّد حسن نصرالله (اعلی الله مقامه)، اکنون در اوج عزّت است. بدن پاک او در سرزمین جهاد فی‌سبیل‌الله به خاک سپرده می‌شود، ولی روح و راه او هر روز سرافرازتر از پیش جلوه خواهد کرد ان‌شاءالله، و راه را به رهروان نشان خواهد داد.
دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمام‌شدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت باذن‌الله. نام نیک و چهره‌ی نورانی جناب سیّدهاشم صفیّ‌الدّین (رضوان الله علیه) نیز ستاره‌ی درخشان تاریخ این منطقه است. او یاور نزدیک و جزء جدانشدنی رهبری مقاومت در لبنان بود. سلام خدا و بندگان صالحش بر این دو مجاهد سرافراز و بر دیگر مبارزان شجاع و فداکار که در برهه‌ی اخیر به شهادت رسیدند، و بر همه‌ی شهدای اسلام.
🌷

وصیت‌نامه شهید سیدحسن نصرالله📝

بسم الله الرّحمن الرّحیم
أوصیکم بأن یکون إیمانُکم بقیادة سماحة الإمام الخامنئی (دام ظلّه) محکماً و قویاً مِن‌أجلِ خیر دنیاکم و آخرتکم

‏برای خیر دنیا و آخرت‌تان به شما وصیت می‌کنم که ایمان‌تان به رهبری حضرت امام خامنه‌ای(که سایه‌اش مستدام باد) قوی و محکم باشد.
🌷

هیچ‌وقت فکرش را هم نمی‌کردیم روزی برسد که تو یکی از شهدای سفره سی‌روزه‌مان باشی!
هیچ وقت این روز را نمی‌دیدیم که رهبرمان در غم نبودنت اینگونه برایمان غزل سوگواری‌ات را بخواند...
آنقدر قوی و مقتدر در کنار ولی ‌امر مسلمین جهان، بر دل دشمن می‌غریدی و لرزه بر جانشان می‌انداختی که دلمان قرص بود یار وفاداری چون تو تا ظهور امام عصر و زمانمان در کنار رهبرمان خواهد ماند...
غافل از اینکه آسمان‌ها جایگاه والای تو بود!
و به راستی دشمن جور دیگری نمی‌توانست دست ما را از دستان قدرتمند تو جدا کند. با انفجار بیش از ۸۲ تُن بمب سنگرشکن!!!

سید مقاومت و آزادی! آقا سیدحسن نصرالله! ما اینجا همه به امید روز رجعت شهدا دست به دعا برداشته‌ایم...
تو هم برای فرج یگانه منجی عالم بشریت دعا کن!🤲🏻🌼

با اینکه غم فراق او جانکاه است
لبریزِ یقین مکتب نصرالله است
باید که بداند این سخن را صهیون
جاوید همیشه راه حزب‌الله است

✍🏻ملیحه بلندیان کاشی
🎨🖌طراح پوستر: لیلا غلامی
🕊🇱🇧🇮🇷🇵🇸🕊

📻🎼تهیه و تنظیم پادکست: لیلا غلامی

☘️ امّ‌هانی گوید: از امام باقر (علیه السلام) درباره‌ی این آیات: فَلَا أُقْسِمُ بِالخُنَّسِ. الجَوَارِ الْکُنَّسِ پرسیدم؛ فرمود: «ای امّ‌هانی! امامی است که در سال دویست‌وشصت، خود را از دیده پنهان می‌کند، سپس مانند شهاب درخشان در شب تاریک نمایان می‌شود. ای امّ هانی! اگر در آن زمان باشی، چشم تو روشن خواهد شد».

📚 بحارالأنوار، ج۲۴، ص۷۸/ الکافی، ج۱، ص۳۴۱

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی